19 mei 2022
Geplaatst door TeamLightyards

5 Concepten komen hier samen in een geweldig origineel pand: de voormalige gasfabriek op het NRE-terrein achter de Nachtegaallaan.

Zo'n locatie in Eindhoven met historische kenmerken van de vroegere gasindustrie is uniek. Op deze locatie krijgen alle zintuigen een fijn gevoel. Hier kun je tijdens het genieten van een optreden, of lekker zittend aan je restauranttafeltje of aan de bar, je ogen vestigen op de authentieke interieurarchitectuur om je heen. Fifth heeft alle kansen benut om de inrichting de sfeer te geven van jazz- en soul etablissementen van voor de oorlog.

Na een grondige verbouwing kreeg de jazzclub van weleer een geheel nieuwe jas en werden de omliggende panden erbij getrokken. Nu is het één groot etablissement geworden waarbij je binnendoor van de ene gelegenheid naar de andere kunt lopen. Zo kun je de hele dag in en rond Fifth doorbrengen, van ontbijt tot late night borrel. De kaart biedt veel keuze en of de bijbehorende prijs oké is, kun je wellicht zelf oordelen.. Een kijkje nemen op de kaart? FIFTH | Find what's refined (fifthnre.com)

Fifth heeft haar befaamde 'Stage' gelegenheid voor optredens en dansants behouden en heeft nu dus daarnaast nog een aantal zalen voor meetings, een eigen restaurant(Main), jazzbar(The Bar) met draaitafels plus de eigen koffiebranderij(Roast). Hierbij mogen we ook de grote buitenplaatsen en terrassen niet vergeten. Het hele jaar door kun je genieten van speciale lekkernijen. In de winter steekt Fifth gewoon de vuurkorven aan voor een gezellige verblijfplaats voor jong en oud, in de zomer zak je heerlijk weg in je stoel onder de vele parasols.