10 mei 2022
Geplaatst door TeamLightyards

Hier is de thuisbasis van PSV, dat staat voor Philips Sport Vereniging. Het stadion kan 35.000 bezoekers ontvangen. Zoals je ziet is het een stadion van allure dat ongetwijfeld tot de mooiste van Nederland behoort. En daar zijn de Eindhovenaren maar wat trots op.

Het stadion is sinds de oprichting van PSV in 1910 op dezelfde plaats blijven staan. Het grote complex is door de jaren heen wel op en top verbouwd en gemoderniseerd en heeft behalve een voetbalveld met tribunes voor de hele familie van jong tot oud veel te bieden. Zo is er een groot multifunctioneel aanbod van faciliteiten om sportief zakendoen en netwerken mogelijk te maken. Van deftige business loges, business rooms, business seats tot representatieve congres- en vergaderruimtes. In het stadion worden jaarlijks ook grootschalige evenementen en concerten gehouden. Beslist een bezoek waard. De horeca voorziet u graag van uw natje en droogje.