14 februari 2022
Geplaatst door TeamLightyards

De stationshal van Eindhoven is eigenlijk net een kleine winkelstraat. Kijk maar eens wat een gevarieerd winkelaanbod. Je koopt er behalve je boeken en tijdschriften namelijk ook je cosmetica en trendy outfits voor jezelf of om cadeau te geven.

En als je nog even wilt genieten van de reuring van reizigers, kun je jezelf heerlijk nestelen in een van de gezellige coffeebars of de stationsrestauratie. De winkels en barretjes ter hoogte van de perrons zijn helaas louter toegankelijk met je OV-kaart. Bij een kort verblijf zonder reizen worden geen kosten in rekening gebracht.

Winkels waar je zonder OV-kaart binnen mag zijn de supermarkten-to-go en kiosken. Goed om te weten dat ook aan de zuidkant zich een kleine supermarkt bevindt voor de verse broodjes op zondag en het boeketje voor een adhoc bezoekje aan je vrienden. Alles slechts op enkele minuten afstand van Lichthoven, direct achter The Student Hotel.