10 mei 2022
Geplaatst door TeamLightyards

Philips heeft vanaf de start in 1891 een grote collectie aan herinneringen verzameld, zowel op technisch terrein als in de verpakkings- en reclamewereld. In het Philips Museum dat in de binnenstad is gevestigd in het pand waar ooit de eerste gloeilampenfabriek heeft gestaan, vind je wisselende exposities over het ontstaan van de producten en innovaties. In de zomer van 2022 is er ook een expositie over de reclame-uitingen van weleer (Eyecatchers). Een boeiende reportage voor liefhebbers van grafische vormgeving en kunst. 

Een bezoek aan het experience programma in het Philips Museum mag je niet missen. In maximaal twee uurtjes heb je alles gezien. Hier kun je ervaren hoe moderne technologie ons leven verandert. Bijdragen van Philips op het gebied van gezondheid en duurzame verlichting hebben wereldwijd voor een beterde leef omstandigheid geleid. Breng voor nog meer voorpret alvast een bezoekje aan de website voor nog meer indrukken, maar ga zeker ook eens langs(https://www.philips.nl/a-w/philips-museum.html).