11 maart 2022
Geplaatst door TeamLightyards

Effenaar is een multifunctioneel poppodium met twee zalen, een restaurant-café en een eigen achtertuin. Effenaar heeft elk seizoen een interessante concert- en dance programmering, ook worden er mooie festivals georganiseerd zoals Eindhoven Metal Meeting, Come As You Are, Hit the City festival, Netherlands Deathfest en Club VOID.

 

Naast evenementen, zakelijke bijeenkomsten en het goed gewaardeerde restaurant-café waar ze trendy gerechten serveren en lekkere drankjes, zijn ze ook hard aan het werk als ‘Effenaar Smart Venue’: projecten waarmee Effenaar zich laat zien als hét poppodium van de toekomst. Je kunt hierbij denken aan innovatieve, hightech experimenten op het gebied van virtual en augmented reality, full body scans, 3D printing en big data. Alles natuurlijk wel met het doel om de muziekbeleving van de bezoeker én de artiest naar een hoger plan te tillen.