10 mei 2022
Geplaatst door TeamLightyards

De Bijenkorf is een warenhuis voor de meest inspirerende aankopen. Van mode tot serviesgoed en designproducten of boeken, van parfums tot horlogerie en sieraden, op alle etages ga je stralen bij het zien van zoveel luxe. In de Bijenkorf ga je jezelf of een ander verwennen met een mooie aanschaf, want aankopen van de Bijenkorf blijven in je herinnering. Daarom bestaat de Bijenkorf al zo lang. Meer dan 150 jaar om precies te zijn. Waar andere warenhuizen de trends niet hebben overleefd, heeft de Bijenkorf kans gezien de consument blijvend te verbazen en te verleiden. En zo is de Bijenkorf van winkel voor knopen en band om kleding te maken geworden tot een elegante modezaak met ruimte voor meer.

Je kunt er de bekende modemerken vinden, maar ook alle andere producten die je nodig hebt voor je lifestyle. Ja, ook chocolade en wijnen!

de Bijenkorf Eindhoven • Openingstijden en informatie