18 maart 2022
Geplaatst door TeamLightyards

De Dommelstraat ligt op nog geen 100 meter van Station Eindhoven. In deze straat vind je restaurants in elke smaak en kleur. Voor elk wat wils.

Liefhebbers van een biertje kunnen naar de pub of de café's; wie daarna zijn maag wil vullen met een steak zou hier bijvoorbeeld naar Rodeo of Gauchos kunnen gaan. Voor wie liever een pasta of pizza wilt bestellen, je stapt gewoon een andere deur in (of je belt voor thuisbezorgen/afhalen). Van Frans tot Grieks, van Spaans tot Portugees en Aziatisch of vegetarisch; je kunt elke dag van de week van restaurant wisselen. In de Dommelstraat heb je restaurants op korte loopafstand van het station. Het is er dus vaak gezellig druk. En staat het voorjaar eraan te komen, dan is dit straatje omgetoverd tot één groot terras met een smalle passage voor wat plaatselijk verkeer. Meer niet. En dat is echt ontspannend uitgaan. Wil je daarna nog naar de bioscoop? Je bent in enkele minuten bij Pathé. Oók in de Dommelstraat.