20 januari 2022
Geplaatst door TeamLightyards

Niks saaie dagen, je pakt gewoon in de trein voor een spannend avontuur.

Vanuit elk hoog punt in de omgeving van het station kun je genieten van het zicht op het fijnmazige spoornetwerk van Eindhoven Centraal. Waar treinen uit heel het land op frequente basis passagiers ophalen en terugbrengen. Een levendig aanzicht. Wij gingen alvast naar Praag...

 

De dynamiek van het spoor verleidt jou tot reizen. En dat is geweldig want vanuit Lichthoven sta je met je koffertje binnen 8 minuten op het perron te wachten op je trein. Of je nu even een reis wilt maken met de Intercity naar steden als Breda, ’s Hertogenbosch, Maastricht of Amsterdam, of met de Sprinter naar je werk naar de omliggende plaatsen Helmond, Deurne of Weert, voor elke bestemming staat op het station een trein voor je klaar. En zo stap dus ook in de trein of de internationale trein of de Nightjet die je naar het buitenland brengt.

Goeie reis gewenst alvast!

PS De ontwikkelingen met betrekking tot de CO2-uitstoot gaan hard. De trein zal vaker het beste alternatief worden voor vervoer door Nederland en naar het buitenland. Kijk voor mogelijkheden en actuele info op www.nsinternational.com en www.ns.nl en plan meteen je reis!