30 september 2021
Geplaatst door TeamLightyards

Het is alweer enige tijd geleden sinds u een update van ons heeft ontvangen. Zoals u weet ontwikkelt projectontwikkelaar AM in de omgeving van het Stationsplein van Eindhoven Centraal een aantrekkelijk en duurzaam woon- en werkgebied: Lichthoven Fase 1. Al eerder informeerden wij u over het kantoorgebouw (kavel A) en de twee woongebouwen (kavel C en D). Graag nodigen wij u uit voor een online informatiebijeenkomst over de twee woongebouwen (kavel C en D) op donderdag 7 oktober.

 

Programma

Tijdens de bijeenkomst vertellen de gemeente Eindhoven, ontwikkelaar AM, de architect (De Architekten Cie.) en landschapsarchitect (ZUS) over de plannen voor de twee woongebouwen (C en D) en de buitenruimte van het plangebied. We zijn erg benieuwd naar uw reactie op de plannen. Uw vragen zullen we zo goed mogelijk beantwoorden tijdens de bijeenkomst.

Deelnemen

De bijeenkomst start om 20.00 uur en kan gevolgd worden via een link op de website. Vragen kunt u stellen via WhatsApp. Het telefoonnummer verschijnt tijdens de bijeenkomst in beeld. Het programma duurt ongeveer een uur.

Contact

Na afloop plaatsen wij de presentatie, een gespreksverslag en de antwoorden op de gestelde vragen op de website. Mocht u 7 oktober niet kunnen deelnemen, dan kunt u de bijeenkomst hier later terugkijken. Heeft u vragen? Neemt u dan contact op via info@lichthoven.nl.

We zien u graag online op donderdag 7 oktober om 20:00 uur.