19 augustus 2022
Geplaatst door TeamLightyards

De letters CKE staan voor Centrum voor Kunst Eindhoven. Maar er is nog veel meer te beleven! Ook als je graag (beter) zou willen leren zingen of zou willen beleven hoe het is om met een musical mee te doen, zit je hier op de juiste plek.

Dat je kunst kunt uitoefenen in vele vormen, is bekend. Daarom kun je hier volop experimenteren met je talenten. Leer hier fotograferen of schilderen of maak een vliegende start naar het podium door je te performen als theaterartiest. Bij het CKE helpen vakdocenten je op weg om professioneel te worden.

 

Op deze bruisende locatie in de binnenstad staan jaarlijks honderden workshops en cursussen op het programma voor groot en klein. Van tijd tot tijd worden ook exposities gehouden en kun je solo of met je gezelschap optreden op het Open Podium. Je mag natuurlijk ook gewoon heerlijk vanuit een veilige afstand kijken en luisteren hoe anderen performen. Voor twijfelaars zijn overigens op alle afdelingen proeflessen mogelijk. Het nieuwe seizoen start altijd in september. Interesse? Het actuele programma is te vinden op hun website www.cke.nl