7 november 2022
Geplaatst door TeamLightyards

GLOW komt eraan en opnieuw zal het DNA van de gemeente Eindhoven en Brainport gloeien. In dit event komen design, kennis en technologie samen in geweldige schouwspelen van beeld, licht, geluid en kleur. StayTuned is een verhaal over iedereen en dit verhaal wordt gepresenteerd op het Stationsplein en omgeving. Kom het zien!

Het thema Urban Skin heeft bij de 35 ontwerpers uit binnen- en buitenland de nodige creativiteit doen oplaaien en dus nodigen we je graag uit om met hen in de huid te kruipen van de stad waar je al woont, waar je graag zou willen wonen of waar je gewoon heerlijk als bezoeker wilt rondzwerven. Klik daarom op https://gloweindhoven.nl/<wbr></wbr>project/stay-tuned/ voor alle informatie over GLOW en de route.

Erg leuk dat de route dit jaar langs de Stationsweg loopt, dus ook langs de locatie van Lightyards! Op het Stationsplein ligt een belangrijk hoogtepunt van GLOW. Daar waar altijd alles en iedereen in beweging is, zullen in het kader van Stay Tuned prachtige projecties worden gepresenteerd die je doen terugkeren naar de rijke geschiedenis van de stad en je laten wegdromen over het EIndhoven van de toekomst.

Wat is er nog meer te zien? De hele route staat barstensvol lichtpresentaties. Hoofdpartner ASML is bijvoorbeeld uitgedaagd om tijdens GLOW een eigen lichtkunstwerk over de chipproductie te ontwikkelen. Het resultaat is beslist iets om heel trots op te zijn. Stay Tuned heeft de juiste balans gevonden tussen mens en techniek en heeft voor iedereen wat wils. 

We wensen je veel plezier!

Leuk om te weten: AM Gebiedsontwikkeling zal als partner van dit inspirerende event ook een bijdrage leveren. Wij kunnen niet wachten op dit fantastische event in het hart van het Stationsgebied Zuid.