14 oktober 2022
Geplaatst door TeamLightyards

Onlangs zijn de standbeelden van Anton en Frits Philips lekker warm aangekleed met een muts en een sjaal. De reden? Dit was de aftrap van de actie 'Geef een jas en verwarm een hart'. Omdat niemand wil dat deze winter anderen die zich geen warme jas kunnen veroorloven bibberend door de stad lopen van de kou. Dus zal de inzameling beslist iedereen verwarmen. Ook de gulle gever. Want van geven word je blij. En wees nou eerlijk; wie heeft er nou niet een jas die je weinig gebruikt of niet meer past? Ook jassen voor de allerkleinsten zijn welkom.

Mike Weerts, de bekende stadsvlogger die we kennen van het filmpje op onze website www.lightyards.nl heeft ook meegewerkt aan de actie. Kijk hier even zijn korte filmpje https://youtu.be/3Pxy7JrGPjQ 

De actie is een initiatief van de stichting Samen voor Eindhoven www.samenvooreindhoven.nl