16 november 2022
Geplaatst door TeamLightyards

Waarschijnlijk is het je al opgevallen, The Student Hotel, eerste van de vier gerealiseerde gebouwen van Lightyards, heet nu The Social Hub. De nieuwe naam past volgens de directie meer bij het innovatieve, hybride hospitality-model van het bedrijf. The Social Hub heeft ook plannen om het aantal locaties in Europe uit te breiden naar 50.

Charlie MacGregor, CEO en oprichter van The Social Hub, zegt hierover: "We zijn enorm trots en blij om onder de nieuwe noemer onze reis voor te zetten en dat deze onthulling samenvalt met het openen van twee nieuwe hubs in Spanje. We veranderden de naam om sociale impact nog meer centraal te stellen bij alles wat we doen. Meer dan ooit is er behoefte aan echte verbinding en positieve verandering, wij geloven dat we samen een betere samenleving creëren!”

Frank Uffen, Managing Director, Community & Partnerships licht toe: "The Social Hub ziet onze community door een nieuwe lens. Dus niet aparte groepen van studenten, reizigers, digital nomads of ondernemers, maar als één gemeenschap met een gedeelde mindset."

De huidige dertien locaties van The Social Hub - in onder meer Amsterdam, Berlijn, Bologna, Florence en Wenen - bieden een breed scala aan voorzieningen. Hieronder vallen onder andere grote gemeenschappelijke ruimtes, studentenhuisvesting, hotelkamers, co-workingplekken, vergaderruimtes, sportscholen, bars, restaurants en evenementenprogramma’s voor de community.