30 juni 2023
Geplaatst door TeamLightyards

Eindhoven de gekste? Eerder de hipste! 


De stad ontwikkelt zich in rap tempo tot niet alleen de gezelligste, maar vooral ook de meest kosmopolitische stad van het Zuiden. Zodra over enkele jaren het centrum verbouwd is, de vele nieuwe projecten in het centrum zijn gerealiseerd en het station is vernieuwd, ontstaat er een indrukwekkende skyline en krijgt Eindhoven echt het elan van een wereldstad. Met Lightyards in het epicentrum!
 

Eindhoven is een stad die niet alleen bekendstaat om haar technologische innovaties, maar ook om haar levendige kunst- en cultuurscene. Van het beroemde Van Abbemuseum, met zijn collectie moderne en hedendaagse kunst, tot aan de vele kleinere galeries waar lokale kunstenaars hun talent tentoonstellen. Je kunt hier eindeloos dwalen door inspirerende exposities. Ook staat Eindhoven bekend om haar jaarlijkse evenementen die de stad in een kleurrijk spektakel veranderen. De Dutch Design Week, een van de grootste designevenementen ter wereld, dompelt de stad onder in creativiteit en innovatie. Lichtkunstfestival GLOW betovert de straten met adembenemende lichtinstallaties, waardoor de stad een magische sfeer krijgt. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er het hele jaar door talloze festivals, concerten en theatervoorstellingen waar je makkelijk andere creatieve geesten ontmoet.

Perfecte uitvalsbasis
Design, tech, kunst en cultuur in overvloed dus. Naar heerlijke koffietentjes, fijne (ontbijt)bars en gastronomie op niveau hoef je in deze stad ook niet lang te zoeken. Het barst van de leuke restaurants en terrassen met culinaire geneugten uit alle windstreken. Lightyards ligt in het hart van de city, met alle voordelen van dien. Het (internationale) OV gaat straks naast je deur vanuit een geheel vernieuwd station. Alle voorzieningen zijn op loopafstand. En lopen kán in dit gebied straks ook: waar nu de auto de hoofdmoot voert, is straks alle ruimte voor voetgangers en fietsers. De perfecte uitvalsbasis om je onder te dompelen in het sprankelende culturele stadsleven van Eindhoven!