27 oktober 2022
Geplaatst door TeamLightyards

Het online-magazine van Stationslocaties Nederland in 2022-2023 is verschenen. En opnieuw staat Eindhoven in het magazine! In deze publicatie is Stijn Steenbakkers (Wethouder gemeente Eindhoven) geïnterviewd, een verhaal dat je beslist even moet lezen.

 

Wat vind je nog meer in dit magazine?

Behalve bestemming Eindhoven als woon- of werklocatie vind je nog meer NS-locaties waar nu en in de toekomst gebouwd gaat worden. En natuurlijk lees je hoe interessant het is om te investeren in vastgoed bij spoorzones. Immers wonen in deze prachtig ontworpen nieuwbouw betekent wonen in uitermate goed geïsoleerde appartementen met fraaie uitzichten en last but not least met uitzonderlijk veel reisgemak. Je vindt de treinperrons en bushaltes op enkele minuten loopafstand. Tip: Lees ook ons eerder verschenen blog Stationslocaties zeer in trek als woongebied. 

 

Ga hier naar het magazine: https://onlinetouch.nl/jagermedia/stationslocaties-2022-2023