24 mei 2022
Geplaatst door TeamLightyards

Met ons team zitten we natuurlijk wekelijks boven op de ontwikkelingen in en om het plan Lichthoven. Echt met onze neus erbovenop. Live. En dan kom je ter hoogte van de opgebroken Stationsweg opeens een charmante Shelina tegen met een dienblad met bekertjes met een groen goedje erin om te proberen. Ter ere waarvan? Ze hebben de sprong gewaagd om in Eindhoven een restaurant te beginnen. Op deze toplocatie zo pal tegenover Lichthoven en het station zal dat toch beslist een flinke klandizie op gaan leveren. Ze hoopt dat de bouw van de projecten een beetje gaat opschieten en is voorbereid op de komst van de extra inwoners én toeristen natuurlijk, want Eindhoven heeft een aantrekkelijke binnenstad met een station op loopafstand.

Nou daar duimen we voor. En nu we toch in de omgeving foto's aan het maken zijn, willen we de nieuwe zaak toevoegen aan onze hotspots. Want dat is het zeker. Met deze frisse uitstraling steken ze af bij de omgeving. Ze hebben al veel moeite gedaan om dit pand te bemachtigen en kunnen best wat aandacht gebruiken. Dus wacht niet tot de bouw klaar is en ga je eens oriënteren wat dit stukje Eindhoven je culinair te bieden heeft.

NADO is in mei 2022 opgericht door (Sheli)na en (Gui)do. Ze hebben een sfeervol restaurant met veel zitplaatsen en uiteraard hebben ze de stoep ingericht met een terras voor de zonnige en warmere dagen. Het restaurant is open van 's morgens vroeg voor je ontbijtje of smoothie tot 's avonds laat voor een snack. De kaart is breed. Het stel focust op gezonde gerechten. Ook voor vegetariërs is er voldoende keuze. Nado | Homepage (restaurantnado.nl)