25 maart 2022
Geplaatst door TeamLightyards

Even een straatje om vanuit je appartement of kantoor langs het spoor? Loop dan eens via het pad langs de Dommel naar de campus van de Technische Universiteit (TU). Op dit terrein wemelt het van de knappe knoppen.

Jaarlijks verlaten niet minder dan 2500 studenten de campus met een bachelor, master of doctoraat op zak. Veel afgestudeerden werken in de hightech en automotive industrie en leveren een bijdrage aan het paradepaardje van de regio: Brainport

‘Onze campus is ook jouw campus'

Wandel tussen de gebouwen en het groen en je voelt de student weer in jezelf. De gemoedelijkheid onder de studenten uit binnen- en buitenland maakt contact laagdrempelig. Zo is het mogelijk om even een praatje te maken over hun studie of te filosoferen over hun blik op de ontwikkelingen in de wereld. Op de campus zijn gezellige ontmoetingsplaatsen ingericht, zowel in de open lucht als in de plaatselijke horeca. Die zet met een latte en worteltaart (of iets anders van de inspirerende menukaart) graag haar beste beentje voor om de gesprekken op gang te houden.

https://www.dezwartedoos.nl

https://hubble.cafe

https://www.browniesanddownies.nl/tueindhoven

Op de TU/e Campus vinden mensen elkaar. Of je nou student bent, inwoner en/of ondernemer, je wordt er altijd wijzer van. Voor het hele plaatje en plattegronden kijk op https://www.tue.nl/tue-campus

Tip: Metaforum is de bibliotheek van de TU met leuke hangplekken om te studeren, te praten of wat te eten en drinken. Op deze website vind je goede informatie.