14 februari 2022
Geplaatst door TeamLightyards

De voorlopige plannen voor het nieuwe Stationsplein zijn bekend!  We kregen een paar mooie plaatjes te zien en die presenteren we graag. Het huidige plein dat gevuld is met auto's en gestalde fietsen krijgt een totaal andere look zoals u ziet. Met het openleggen van het riviertje de Gender zal de entree van het station zelfs een charmant geheel worden. Ook zal meneer Philips verhuizen. Hij krijgt een respectabele plaats op een plek waar iedereen die het station in- of uitstapt, hem kan zien.

Het duurt nog wel een aantal jaren voordat we op dit prachtige groene plein met bankjes kunnen vertoeven. Eerst moeten alle bouwprojecten, de ondergrondse garages en fietsenstalling worden opgeleverd, want het is niet de bedoeling dat zwaar verkeer het terrein op gaat. Maar dat we er als stad enorm op vooruit gaan, dat staat vast.

(Dit artikel is mede tot stand gekomen dankzij Eindhoven365)